måndag, augusti 29, 2005

Uppdatering 2: Hoyahyllan..

Nu står den där..



Inte riktigt klar, men den står där, med lysrör, blommor, trähyllplan i finaste tall. Exklusiva metall-x på baksidan, av högsta smideskonst.
Perfect and holy in all its ways.
Now, i can rest.

Men det saknas bevattning, det är den största utmaningen.
Saker som helt fått stryka på foten sedan den ursprungliga designen hittills är få, men till dem hör den apsnygga vertikala lysrörsmonteringen, jag missade helt att kontrollera den verkliga tjockleken på sidoplankorna, vilka visade sig vara alldeles för smala för att inte spricka om jag skruvat i ett lysrör i dem (Jag hade bara en 200x400 pixlars helbild av den från IKEAs hemsida att gå efter så..). Det var lite av en besvikelse för mig, men 3z sätt var snyggt som attan också.

Saker som inte är heller är klara förutom autovattnet är fin undangömning av kablarna till lamporna, någon slags plastliknande sak att ha mot väggen (in case of catastrophic failure), och så någon slags skärm framför lysrörsarmaturens baksida, vilken inte är estetiskt tilltalande för tillfället.

Den är ännu i sin barndom, men jag tycker att vår Hoyahylla börjar växa sig stabil.

3 kommentarer:

Cris sa...

Hoppas den där är byggd i rummet ni inte använder ör det börjar bli tajt i stora rummet nu.

iLEZ sa...

Den står bakom datorn, på ett utrymme som vi har undrat vad fan vi skulle göra med. :D Mysigt ljus blev det här också!

Anonym sa...

hallå, inte alls perfect and holy in all its ways - du glömde massor av dinosaurieben! ska du odla KNARK i den tomma hyllan, LR???????+++++

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet