måndag, september 12, 2005

Ibland är man arg.

Ibland är man arg. Då kan man ta in på Hotel Rage.
Här kan man få hjälp att släppa ut de saker som får en att koka av ilska. Alla vet att saker man trycker ner under ytan kommer farande upp igen med motsvarande kraft, därför är Hotel Rage valet för både kändisar och privatpersoner när det kommer till Anger management, alltså att få hjälp på vägen, att bli vän med sitt raseri.

På vårt lyxiga hotell kan gästerna njuta av en själavärmande utgjutning av galla i vår exklusiva "spyanläggning". Senare på kvällen kan du gräla med de andra gästerna över en öl i vår "bargh!". För de långsinta gästerna har vi även tillgång till icke fungerande datorer att ta ut sin ilska på, samt väl tilltagna "vreden" på badkaren. För dem med ursinne finns klockor med alla tidszoner utom Sverige runtom i HOTellet.

Så, nu ska jag sluta. :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, stiligt! Alltid lika rolig läsning. :)

Anonym sa...

tihi. fyndigt, min vän. ^__^ jag uppskattar idén. kan bara komma från någon som gillar djävulstechno.

Cris sa...

Humm.. ser att du har haft samma ide som vi har haft här =)

Vi hade funderingar på att byta namn på Caliber när vi flyttade till bolle efter första året där.. till antingen Rage eller Brag för att använda oss av den gamla ljusskylten innefrån Rockfickan men tyvärr fick vi inte ta ut den därifrån så vi sket i det.. men bra i alla fall. Skänt att man int eär helt dum i huvudet när det kommer till sånt här.. jag tror det skulle behöva lite ny inriktning..

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet