torsdag, augusti 25, 2005

Fler blomhyllor!

Har just satt ihop våra fönsterhyllor (Alltså inte de hyllor som jag pratat om i de två föregående posterna.) och satt upp dom i fönstren. Stålet i hyllplanen är fixat och donerat av Halfwar, som ska ha så mycket cred som möjligt för att det här projektet gick att genomföra överhuvudtaget (Ölen bjuds på på Ohm på Fredag!).

Bygget av hyllorna gick lätt men tog lång tid. Först tänkte vi inte på plåtens egenvikt och påfrestningarna från krukor och annat, så vi böjde inte till kanterna på rätt ledd. Vi hade någon illusion om att plåten skulle kunna hålla uppe sig själv och missade lite logiska saker... Kanterna på plåten är (korrekt) tillböjda hos Isakssons plåt i Blge, till en kostnad av 150:-. Gängstänger och muttrar är inköpta på Fröbergs. Muttrar är dyra utav helvete kan jag avslöja. Vi gick från Fröbergs med ett kvitto på 500 spänn, men jag spenderar gärna mer tid i den affären, det fanns hur mycket godsaker som helst att välja mellan. Hålen i plåten borrade vi själva, och det var inte lätt kan jag säga. Halfwar måste gett oss någon slags militär hemlig pansarplåt eller något.

Resultatet blev hursomhelst bättre än väntat. Hyllorna är ganska stabila, åtminstone efter att vi säkrat dom mot fönstret. Vi kom ganska billigt undan också, vilket inte är fel med såna ganska riskabla projekt som lika gärna skulle kunna gått åt pipan.

Glöm nu för i helskotta inte att gå på Klubb Ohm imorgon, och alla andra gånger också för den delen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Köpte ni muttrarna i lösvikt? För dom är ju billigare än Statoil-godis i alla fall. Och betydligt manligare att handla.

iLEZ sa...

Halken, 19:-/hg, men fan så manligt är det. :D Det finns säkert något smartare sätt att rulla på fyra muttrar på vardera fyra ben på tre hyllor, men vi har då inte kommit på något. =)

Cris sa...

illa att ni inte åker ner till tokholmen för att se oss live sen då på lördan utan det blir såklart Ohm på fredan sen bakis hela lördna tippar jag på. Sen ska såklart Halfwar ha massor med cred för han är så trevlig också =)

puss på er o ta hand om nån mig. Er själv verkar det ju ändå funla så bra med!

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet