fredag, augusti 05, 2005

En Roadtrip.

Road trip

An excursion or trip, particularly when traveling via roads or highways in an automobile.
There need not be a fixed itinerary or plan, much of the fun in a road trip is in the feeling of freedom and being on the open road.

Har planerat en roadtrip med min flickvän nu ett tag. Resan går mot Tyskland, äran och hjältarnas land. Närmare bestämt Berlin, där erotikfackmässan Venus hålls för nionde gången. Intresset ligger inte främst i mässan i sig utan i en speciell celebritet, mer om henne senare. Mässan hålls i utkanten av Berlin, koordinater: lat=52.5047356593, lon=13.2744830943. Jag antar att mässan är mest för branschfolk och specialintresserade, men mässan har plats för 20 000 personer, så jag antar att de har plats för två svenska entusiaster.

Nåväl, målet med hela resan är att få träffa en speciell "skådespelerska", om man kan kalla dem det, som går vid artistnamnet "Belladonna". Vi har sett många porrskådisar, det vet dom som känner oss, men denna är speciell. Hon är 24 år gammal och har spelat in ett antal porrfilmer, men det är de filmer hon har haft kreativ kontroll själv i som vi är intresserade av. Hon lever verkligen ut och njuter av sina flickor. Hon föredrar kvinnor, men större delen av filmerna hon har medverkat i är klassiska kill-slafsporrfilmer, vilka sällan är speciellt bra.















Bella tar över scenerna helt och oftast är hennes motspelersor helt oförberedda och kan bara låta sig översvämmas av Bellas enorma positiva sexuella energi. Hon är verkligen inte blyg och pratar och skojar mycket med sina motspelerskor, vilket de aldrig är vana med, eftersom de ofta är klassiska Jenna Jamessonkopior som vill uppåt i porrbranschen och saknar totalt ambition att förändra scenen från den nuvarande statusen, vilket är allt annat än upphetsande för de flesta.

Hon ser även upphetsad ut när hon spelar in, inte alls som en modell som försöker posera för kameran, utan hon finns helt där för tjejen hon spelar in med, vilket är grundförutsättningen för vanligt sex och borde vara standard i vanliga porrfilmer också.

Hursomhelst, målet med resan är att få en autograf av Bella och kanske en puss på kinden eller nåt.

Efter mässan kommer det vara nattklubb för VIP, vilken vi självklart ska försöka ta oss in på, genom att se så jävla snygga ut att de bara måste släppa in oss. Annars går vi på Das Klo, Berlins bizarraste klubb så vitt jag vet. Mer om den i en annan post kanske.

SÅ, checklist:
GPS-mottagare, 12-kanalig, helst med NMEA-stöd för laptop.
En laptop med kartprogram.
Sen ska resan gå som smort tror jag. Muren stod kvar sist jag var i Tyskland, så jag minns inte så bra hur man hittar till BERLIN - Messegelände unterm Funkturm.

Vi drömmer vidare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde ni varit iväg på roadtrip. :( Hoppas ni kommer iväg!

Anonym sa...

Hittar du ingen kul klubb kan jag rekommendera helt oplanerad nattvandring i Friedrichshain eller valfri annan stadsdel i öst. Något kul hittar man alltid, ofta något bizarrt och tyskt med inslag av droger och homoerotik. Men Das Klo måste ni fan gå på, även om det är ganska dyr öl. Bägaren uppväger priset.

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet