torsdag, juli 13, 2006

Bad hair

Jag har en bad hair month, typ. Mitt hår har börjat bli alldeles för långt. Det märkte jag idag när jag kunde, på mindre än en minut, skulptera fram en 100% genuin brat-frisyr. Det var nästan så att jag blev mörkrädd när jag såg mig själv. Jag insåg snabbt att jag kommer bli tvungen att klippa mig. Men hur?
Om det överhuvudtaget är någon som läser min weblog så kan denne person/dessa personer gärna lämna ett tips här nedan. Man får vara anonym...

7 kommentarer:

Cris sa...

Humm.. jag tror att det är dax för dig att inse att du är en brat o måste således skaffa dig en rosa skjorta och bleka ner håret till brunt eller blont. Sen skaffa dig seglarskor och sånna där piratbrallor med snörning nertill i något beigt tyg. för att toppa detta måste du börja hänga en mintgrön eller turkos (och om din hudtyp tillåter, en ljusgul) tjocktröja lite sådär nonchalant över ena axeln, under andra armen knuten över bröstkorgen.

iLEZ sa...

Shit. Jag visste det! :D
Kan jag få slippa den kaxia attityden och den osunda kvinnosynen dock?

issie sa...

jag hörde någon stans att man ska klippa sig som en bensintratt, men det kanske var en dröm.

klipp en såndär trentfritzyr igen! lite stripigt, lite rufsigt, men korta inte av nackhåret för mycket! det är mysigt för flickvänner att dra o pilla i killars nackhår.
/din ack så kloke vän i cyberrymden -issie

Cris sa...

Tyvärr är det ju så att man köper hela kittet.. Man kan ju få göra utspel från den totala upphandligen men då är det ju små variationer som gäller så att inte de andra får för sig att bli än värre för att kompensera ditt bortfall.

Anonym sa...

Helikopterplatta.

iLEZ sa...

Försent gott folk, det blev bara kortare och lite poppigare. Jag är nöjd. Snart kommer jag se HELT normal ut i håret dock. På gott och ont.

Anonym sa...

schysst webbblogg först och främst. sen så var det klippande. de skiter man i! man färgar håret iblnd bara och ska man lyxa till det kan man duscha någon gång efter åt...//puffen

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet