lördag, september 08, 2007

Är det bara jag?

Är det bara jag, eller är Usama bin Laden, när han inte svamlar om religion, en långt vettigare kille än Bush? Han namedroppar till och med Chomsky! Han pratar om global uppvärmning! Han pratar om Amerikas hot mot omvärlden! Den enda gången man egentligen helt tappar greppet om honon är när han försöker rättfärdiga terror eller införande av Sharia. Så: Vem skulle du rösta på?:

Usama, nästan en halvtimme, kommentarer om hur situationen kan lösas, referenser till flera böcker och kulturella fenomen angående kriget, exempel på tolerans mot andra religioner, och så några crazy, helt oacceptabla, grejer:


..eller Bush, strax över en minut, hot om att världen fortfarande är farlig, fortsätt konsumera, vi är inte säkra än, desperata försök att få Irak att se ut som en stabil demokrati, prat om mord på oskyldiga, ironiskt nog:


Och ja, jag skulle rösta på Bush, men bara på grund av Usamas crazy grejer.
Ett gäng (runt 70 000) civila, bara i Irak, har blivit mördade på grund av amerikanska företagsintressen, vilket är rätt mycket, för att inte tala om reglerna om de mänskliga rättigheterna som för all framtid har blivt ärrade och förlorat sin kraft, som en spånskiva i regnet. Det skulle vara trevligt för världen om detta vänligen fick ett slut, och aldrig kunde hända igen. Sen kunde vi koncentrera våra ansträngningar på att komma på ett bättre sätt att minska jordens befolkning, utan att döda mänskliga varelser.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag röstar inte och med tanke på vilka du nominerar för ledarposter borde inte du heller göra det.

iLEZ sa...

Hahaha! ZING! ;)
Men det är ju såklart lite av en pest eller kolera-frågeställning.

Anonym sa...

Tänker inte heller rösta, en otäck anledning till det är att även Bush brukar snacka massa religiös mumbojumbo. Usama kanske till och med har rätt i att islam är bättre, muslimska områden i värden har likt det han säger högre tolerans mot andra religioner, iallafall historiskt. Idag så är det kasnek inte riktigt så om vi ser talibanerna som ett exempel. (Jag anser Dock att ingen religion är den bästa religionen)

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet