fredag, april 04, 2008

Bevis på zombieutbrott

Som alla vet är gårdar på landet mest utsatta för zombie-attacker och många tecken vi hittat på gården tyder på att så också är fallet hos oss.

Det tydligaste spåret från zombie-apokalypsen är de odöda flugorna som släpar sig fram i ett halvlevande tillstånd kring fönsterbrädorna. De dyker upp bakom en, släpande sig fram genom slipdammet, och har en tydlig törst efter färsk människohjärna i sina facettögon.

Andra tecken på regelbundna zombie-attacker är de olika handvapnen som de tidigare ägarna lämnat efter sig. Yxor, tvåmannasågar och spett, för att inte tala om lieblad monterade på fyrametersstångar, som utan tvivel använts för att hålla medelstora grupper av den odöda massan i schack.

En snabb expedition i grunden visar att spindlar och glaskross är de enda invånarna, än så länge. Ganska självklart kan man anta att det tidigare kryllat av zombies under huset.

Ytterligare bevis på en zombie-apokalyps är den misstänkt spruckna trekammarbrunnen på gården. Den kan mycket väl vara källan ur vilken de odöda strömmat ut som en ruttnande lavin av bleka kroppar. Det tomma gevärsfodralet i stora verkstaden (som för övrigt ser ut att ha varit barrikaderad en längre tid) tyder på att ägaren för sent upptäckt att konventionella kulvapen fungerar dåligt mot de odöda. Jag har ännu inte helt inspekterat smörjgropen, men den verkar då vara ett perfekt ställe att gömma sig på om man är av den vandrande döda ruttnande övertygelsen.

Inga kommentarer:

 
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet